Mänguruumi võistlused / Gaming tournaments

Kes huvitatud just sellest, mis toimub meil sel aastal mänguruumis, mille haldajaks on meie sõbrad Level1.ee‘st, siis suunduge all olevale lehele. Varem välja kuulutatud võistluste reeglid on kodulehel üleval!

Turniirid toimuvad mängudes: Persona 4 Ultimax, Hearthstone, Magic the Gathering ja Super Puzzle Fighter II Turbo. Ühtlasi korraldame me ka Stepmania tantsumativõistluse.

—–

Who is more interested in video games can head to the game room an see what our friends from Level1.ee are up to. The formerly announced tournaments now have their rules up!

Tournaments are held in the following games: Persona 4 Ultimax, Hearthstone, Magic the Gathering ja Super Puzzle Fighter II Turbo. And of course there is the traditional Stepmania dancepad tournament.