Ninjad vs piraadid / Ninjas vs pirates

Aeg tõsta saladusloor sellelt, kuidas selgitada välja ainuõige võitja igipõises võitluses ninjade ja piraatide vahel! Kas peaks selleks valmistama ette relvad ning astuma lahingusse? Verise võitluse järel saab võita ainult üks? Mitte päris. Vereplekke oleks natuke raske eemaldada, nii et proovime midagi muud.

Festivalil kavatseme välja selgitada, kes siis on lõplikult parimad – kas ninjad või piraadid. Selleks korraldame festivali jooksul erinevaid võistlusi, millest täpsemalt saate lugeda SIIT.


Time to unveil the secret of this year’s festival theme. Who will win the everlasting battle between pirates and ninjas? Will everyone have to forge their weapons and be ready for battle? Will we have to fight till the last drop of blood? Not quite. Blood is kinda hard to clean up so we will try it ina bit different way.

At this year’s festival we will finally settle who are better – pirates or ninjas! For this there will be different small competitions throughout the festival. To find out more about them, click HERE.