Joonistusvõistlus

Joonistusvõistlus

Kooskõlas käesoleva aasta festivaliteemaga heidame pilgu Jaapani ajalukku. 2018. aasta joonistusvõistluse teemaks on “Aki, Sousuke ja Wilhelm Sengoku perioodi Jaapanis”! Sada protsenti faktilist täpsust taga ajada pole vaja, kuid joonistustelt ootame selget viidet samuraide kultuurile. Aktsepteerime nii paber- kui ka digitaalseid töid, nii et otsi välja pliiatsid, värvid, digilauad või muu vajalik ja asu joonistama!

Reeglid ja oluline info:

  • Ühe autori poolt kuni kaks tööd. Võib esitada kaks digitaalset tööd, kaks paberkujul tööd, aga ka näiteks ühe töö digitaalselt ja teine füüsiliselt.
  • Pilt peab olema A4 formaadis (21×29,7 cm) või .png formaadis (soovitatavad mõõtmed 2480 x 3508 px).
  • Füüsilisel kujul esitatud pilt ei tohi olla kokku murtud, seega kasutada A4 formaadi jaoks sobivat ümbrikut. Pilt peab olema kiletasku sees.
  • Pildi esikülg ei tohi olla signeeritud. Signatuuri/autori nime võib hariliku pliiatsiga kirjutada töö tagaküljele (tööde valedesse kätesse jõudmist pole vaja karta, niisiis pole range signeerimine vajalik).
  • Joonistuse paberkujul saatmine: töö/d tuleb saata hiljemalt 14. septembriks 2018 aadressil Munga 12, Tartu 51007. Saaja nimeks märkida MTÜ Animeklubi Asashio. Lisaks pildile panna juurde kiri, kus on peal autori täisnimi, vanus ning e-maili aadress (kasutuselolev). Kui on soov töö/d isiklikult üle anda, saatke kiri e-maili aadressil art@animatsuri.eu, siis lepime kokku, kuidas edasi toimida. NB! Kui saadate postiga, pääsevad võistlusele ainult need tööd, mille postitemplil on saatmiskuupäevaks hiljemalt 14. september.
  • Joonistuse digitaalselt saatmine: töö/d tuleb saata hiljemalt 14. septembriks 2018 aadressil art@animatsuri.eu. E-maili pealkirjaks panna “Joonistusvõistlus 2018” ja oma nimi. Kirja kehatekstisse lisada autori täisnimi, vanus ja link pildifailile (soovitame faili panna näiteks Dropboxi või Google Drive’i). Võistlusele pääsevad ainult need tööd, mis on saadetud hiljemalt 14. septembril kell 23.59 (GMT +3).
  • Pildid võivad postis kaduma minna, palun sellega arvestada. Soovituslik on enda tööst varukoopia teha ja see festivalile kaasa võtta, et töö saaks üles ka siis, kui originaal on tõesti postis kaduma läinud. NB! Kui töö/d on kätte saadud, saadab korraldaja pildile lisatud e-maili aadressile kirja, et töö/d on kohale jõudnud. Kui vastavat kirja pole tulnud 17. septembriks, palun korraldajaga ühendust võtta. Tööd, mis tuuakse festivalipäeval, aga mille postis kadumamineku kohta pole korraldajal andmeid, võistlusele ei pääse.
  • Pilt ei tohi sisaldada pornograafiat, kutsuda üles vägivallale, sisaldada roppusi või muud ebasobivat.
  • Digitaalselt esitatud tööd prindime ise välja, aga ei saa garanteerida, et väljaprinditud töö näeb välja samasugune nagu arvutis.
  • Pilti/e autorile ei tagastata.
  • Keelatud on oma võistlustööd/töid enne võistluse lõppu Internetis avaldada. Töö/d võib avalikustada alles pärast võistlust.

Joonistused pannakse festivalil üles näitusena ning kõikidel külastajatel on võimalik anda oma hääl*. Hääletus ja pildid on anonüümsed.

Joonistusvõistluse võitja kuulutatakse välja festivali teisel päeval lõputseremoonial. Esikolmikule toredad auhinnad!

* Kuna tegu on rahvahääletusega, võivad võistlusest soovi korral osa võtta ka AniMatsuri meeskonnaliikmed.

Kui tekib küsimusi võistluse, failide salvestamise vm kohta, võib julgelt kirjutada art@animatsuri.eu.