1. Osaleja peab olema Eesti, Läti või Leedu kodanik.
  2. Osaleja peab olema vähemalt 18-aastane AniMatsuri festivali toimumise ajaks (28. september 2019).
  3. Kostüümile kehtivad üldised AniMatsuri kostüüminõuded, millega saab tutvuda SIIN.
  4. Kui etteaste puhul on tegu cosplay grupiga (kaks või rohkem isikut), siis on registreerimislehel võimalus eraldi ära märkida, kes grupist soovivad osaleda AniMatsuri reisiauhinna kategoorias.
  5. Osaleda ei saa AniMatsuri ja UniConi meeskond (korraldajad ja vabatahtlikud).
  6. Auhinnareisi täpne kuupäev lepitakse kokku võitjaga, kuid reis peab hõlmama Holiday Matsuri kuupäevi (13.-15. detsember 2019). Ehk osaleja peab saama nimetatud kuupäevade paiku reisida.
  7. Auhind sisaldab edasi-tagasi lennupiletit Tallinnast/Riiast/Vilniusest Orlandosse, majutust ja messipileteid.
  8. Auhinnale on AniMatsuri (edaspidi Korraldaja) poolt määratud kindlad rahalised piirangud (reisipaketi maksumus), millest Estravelil on kohustus kinni pidada.
  9. Estravel võtab pärast võitja väljakuulutamist võitjaga ise ühendust ning aitab igati reisi korraldamisel.
  10. Võitja peab ette teatama reisikuupäevade valikust hiljemalt 10. oktoober 2019. Kui võitja ei ole hiljemalt nimetatud kuupäevaks sobivaid reisikuupäevi välja valinud, tühistub auhinna võitjal võidu kasutamisõigus.
  11. Kehtiva passi või ID-kaardi hankimise kohustus lasub reisijal. Estravel ei vastuta võidureisi ärajäämise eest reisijast tulenevatel põhjustel.
  12. Reisijal peab olema garanteeritud piisavate rahaliste vahendite olemasolu reisi ajal.
  13. Kampaania auhinda ei asendata võitja nõudmisel teist liiki auhinnaga ja auhinna maksumust ei hüvitata võitjale rahas, välja arvatud juhul, kui auhind asendatakse teise samaväärse auhinnaga Korraldaja otsusel.
  14. Kui auhinnareis hilineb või jääb ära Estravelist mitteolenevatel põhjustel, ei korva Estravel reisikahjusid ega uute piletite vormistamisega seotud kulutusi.
  15. Kui Estravelil ei õnnestu võitjaga kontakti saada (v.a võistluse Korraldaja süü tõttu), ei vastuta Estravel võitja auhinna kätteandmisest kõrvalejäämise eest.

Auhinnareisi teevad võimalikuks: