Plaanid osaleda selle aasta cosplay võistlusel? Jah? Super! Ei ole veel jõudnud otsustada? Noh… kasutame siis seda võimalust ning tutvustame meile selle aasta ägedaid auhindu, mis loodetavasti aitavad otsust langetada.

# REISIMINE Juba mõned aastad oleme võimaldanud ühel cosplay võistluse osalejal (olgu ta Eestist, Lätist või Leedust) reisida ühele huvitavale välismaisele üritusele. Sel aastal on sellel isikul võimalik külastada HolidayMatsurit, mis toimub 2019. aasta detsembris Floridas USAs.

# ESINDAMINE Samuti reisimisega seotud, kuid tähtsa ja ägeda ülesandega on võimalus esindada Eestit kahel rahvusvahelisel võistlusel – EuroCosplay 2019. aasta oktoobris Inglismaal ja Nordic Cosplay Championship 2020. aasta juulis Rootsis. Avatud ainult Eesti kodanikele.

# MATERJALID Meil on suur rõõm teatada, et sellel aastal on meie üheks auhindadega seotud sponsoriks cosplay pood ‘Select Style’. Paljudele siinse piirkonna cosplayeritele tuntud pood varustab meie võitjaid (kaasa arvatud 2. Ja 3. koht) vajalike materjalidega, et saaksite valmistada oma järgmise ägeda kostüümi.

# LÕBU Meil on hea meel ka selle üle, et BrainGames pakub taas võimaluse meie võitjatel võita ägedaid lauamänge, mida mängida oma sõprade, pere või meeskonnakaaslastega.

# NÄMM Unustada ei saa ka Jaapani snäkke ja maiuseid, mida me võitjate kottidesse peidame, et täita teie kõhtu ja kõditada maitsemeeli. Hoidke endale või jagage teistega, Jaapani kultuuriklubi Asashio hoolitseb selle eest, et teil oleks midagi huvitavat maitsta.

Kõlab ahvatlevalt? Loe võistlusest ja selle reeglitest lähemalt meie kodulehel Programm > Võistle > Cosplay võistlus