Käesoleva aasta AniMatsuri müügiletid on nimelt ja näolt saanud uuenduse – nimelt asuvad müügiletid Tasku keskuse 1. korrusel ja toimub kogu linnarahvale avatud Jaapani turg! Kutsu oma pere ja sõbrad uudistama, mida põnevat poed oma lettidel müüvad!

Jaapani turg on ametlikult avatud kell 11-18, aga poed võivad avada varem ja olla kauem.

Keri lehte allapoole, sest AniMatsuri festivalialast väljaspool on veel lahedaid ettevõtmisi!

Animeshop.lt

Animeshop.lt on ennegi AniMatsurit külastanud ja meil on hea meel, et ka sel aastal on nende müügilett kohal. Animeshop.lt on Leedust pärit anime e-pood, mis alustas oma tegevust aastal 2008. Kaubavalikus on erinevad aksessuaarid, animepostrid, DVD-d ja meened. Nende käest saab ka erinevaid Jaapani maiustusi ja nuudleid.

MoMo

MoMo on Jaapani toidu- ja toiduainetepood, mis pakub võimalust rikastada oma kööki uute maitsetega. Tallinnas asuv toidupood pakub üle 200 erineva toote, mis on pühendatud jaapanipärastele maitsetele. MoMo kostitab värskendavate jaapanipäraste jookidega ja huvitavate maiustustega.

AniPopGam

Animepood AniPopGam on taas AniMatsuril. Nende müügiletilt võib leida endale midagi kaissu ja ka kõhtu. AniPopGam pakub palju erinevaid, suuri ja väikseid ning armsaid kaisuloomi (plushies). Nende kõrvalt leiab ka erinevaid Jaapani maiustusi.

Komikslandia

Poolast pärit animepood võtab ette reisi Eestisse AniMatsurile, et tutvustada oma valikut. Seekord võetakse kaasa erinevad animepostrid, -särgid, -ripatsid ja palju muud. Komikslandia on Poolas tuntud ja kõige suurem animepood.

Loov Galerii

‘we LOOV art’ on bränd, mille alt leiab erinevat kunstilist – ehteid ja disaini, näituste, õpitubade ja ka suuremate ürituste korraldust. Meie juurde tulevad nad müüma origami-ehteid.

Anime-san

Anime-san on kõige suurem animepood Lätis. Müügil on sinu lemmik figuurid – nii suured kui ka väikesed. T-särgid, kotid-rahakotid, rätikud animetegelastega. Hiirematid, postrid, märgid ja tassid. Lisaks ka ehted, mangad, erinevates keelted DVD-d ja mängud.

Level 1

Level1.ee on juba aastaid seisnud selle eest, et videomängude kajastamine meie armsas emakeeles oleks võimalikult kvaliteetne. Miks aga piirduda vaid pikslitega arvutiekraanil, kui saaksime oma armastust ka pärismaailmas avaldada? Just sel eesmärgil sündiski Laegas – videomängu- ja nohikukultuuri ülistav veebipood, mis AniMatsuri raames tungib pärismaailma. Tule ja ava Laegas, sobra seal pisut ringi ning näita kõigile, kui väga sa videomänge armastad!


Tasku Keskuse 2. korrusel leiad kaks väga lahedat tegevust, millest osa võtta.

Brain Games

Lauamängupood Brain Games tuleb valiku mängudega, mida kõik saavad proovida, nii et too kaasa sõber või lapsevanem ja veetke lõbus päev lauamänge mängides!

Drink & Draw

Laupäeval, 28. septembril kella 13.00-st 16.00-ni on sul võimalus haarata pliiats ja paber, istuda maha ning joonistada sulle poseerivaid cosplayereid. Ja kui oled ka ise kostüümis, miks mitte modelliks minna?