Käesoleval aastal AniMatsuri festival toitlustust ei paku, küll aga pakuvad mitmed Tasku keskuse söögikohad soodustusi kõigile, kel on ette näidata AniMatsuri 2019 käepael.

NB! Dorpati konverentsikeskusesse oma söögiga tulla ei tohi! Lubatud on väikesed snäkid, aga salatid jms tuleb ära süüa enne piletimüügist läbitulekut. Oma mittealkohoolne jook on konverentsikeskuses lubatud, samuti saab juua osta kohapeal olevast baarist.


Yakuza Sushi Bar – soodustus -10%, AniMatsuri maki erihinnaga 5€

Yakuza sushibaar asub Taskus 4. korrusel ja pakub laia valikut Jaapani sööke-jooke: traditsioonilised makid, kana- ja krevetiroad, supid-salatid, wok, riis ja magustoidud.

Ränduri Pubi – soodustus -12%

Tartus Tasku keskuse 2. korrusel ja bussijaama peal asub Ränduri pubi. Õdus looduslähedane interjöör, maitsev taskukohane söök ning alati naeratavad teenindajad on kindlasti põhjusteks, miks inimesed ikka ja jälle tee meie juurde leiavad.

Cookbook – soodustus -7%

Cookbook, eestipäraselt Kokaraamat, on Tasku keskuse südames – 2. korrusel Rahva Raamatus asuv armas kohvik.
Meie juures on ühtviisi mõnus keset tormakat päeva kohvi ja kooki nautida, sõprade või perega õhtust süüa või töökaaslastega lõunat nautida. Cookbooki pere valmistab linna parimaid kohvijooke ja maitsvamaid kooke. Põhimenüüst leiate nii salateid, pastaroogi, suppe kui ka praade. Lisaks on meil lai valik kohvijooke, tervislikke smuutisid, jäätisekokteile jpm. Meie igapäevaselt muutuvad päevapakkumised täidavad kõhu maitsvalt ja vaheldusrikkalt.
Oleme esindatud rikkaliku kondiitriletiga, mille parimad palad valmivad meie juures kohapeal. Kondiitritooteid on võimalik kaasa osta ja ka tellida.

Da Vinci Pasta & Pizza – soodustus -15%

Da Vinci Pasta & Pizza on fast casual food stiilis Itaalia söögikoht.
Asume Tasku Keskuses 2. korrusel (Turu 2, Tartu). Da Vinci pakub maitseelamusi erinevate Itaalia söökide ja jookidega. Meie valikus on traditsioonilised Itaalia road: pizzad, pastad, salatid, supid, pearoad ja magustoidud, millega soovime tutvustada Itaalia toidukultuuri. Et kogu kontseptsioon oleks täiuslik, pakume lisaks kõigele muule ka ehtsat Itaalia jäätist (gelatot).

Coffee In – soodustus -5%

Coffee Inist saad osta erinevaid kohvijooke, kakaosid ja teed. Coffee Ini punase saarekese leiad Tasku keskuse 1. korruselt bussijaamapoolse sissekäigu juurest.

Boost Juice Bar – soodustus -10%

Boost pakub värskelt pressitud mahla, erinevaid smuutisid ja jääjooke. Soovi korral saad oma mahla koostisosad ise valida! Boost asub Turu tn poolse sissepääsu juures 1. korrusel.


Tokumaru Ramen & Sushi – soodustus -10%

Jaapani restoran Tokumaru, mis asub Tartu Kaubamajas 3. korrusel, pakub kõigile tuntud sushi’t, aga ka muid põnevaid Jaapani roogasid. Põhirõhu oleme pannud ramen’ile – populaarsele Jaapani-pärasele nuudlisupiroale. Nuudlid on värskelt meie endi poolt valmistatud ning ka supi keedame ise, järgides Tokumaru jaapanlasest peakoka Daigo Takagi traditsioonilisi pereretsepte.
Tokumaru on mõnus koht nii lõõgastavaks lõunapausiks kui asjalikuks ärilõunaks. Õhtusel ajal saab siin õdusalt aega veeta kahestes laudades või vahvalt ja seltskondlikult suures lauas.