Meil on kõigile Ghibli fännidele põnevaid uudiseid – esmakordselt algab selleaastane AniMatsuri nostalgilise cosplay avashow’ga, mis on inspireeritud erinevatest Studio Ghibli filmidest! Show on kokku pannud ning toovad AniMatsuri esimesel päeval lavale @coseststuudio liikmed, keda olete varasemalt mitmel Baltikumi sündmusel laval näinud.
Paari sõnaga ka CosEstStuudiolt:
Hei! Ootame põnevusega selleaastase AniMatsuri järjekordse esinemisega avamist. See esitus erineb üksjagu meie eelnevatest töödest – oleme ammutanud inspiratsiooni kaasaegsest tantsust ja jazzist, loomulikult ka teatraalsetest elementidest ning isegi klassikalisest tantsust! See, põimituna nostalgiliste tegelaste ja hingematva Ghibli Studio filmimuusikaga, teeb kokku ühe unikaalse ja kauni esituse, mis on ideaalne algus AniMatsurile. Me ei suuda ära oodata, et teie ette taaskord midagi uut tuua!

Selleks, et end coseststuudio tegemistega kursis hoida, viska pilk peale nende instagramile

https://www.instagram.com/coseststuudio/

 
Foto: Liisi Lipso