Syed Ali

Syed Ali (UK), sotsiaalmeedias leitav kui D.Blarg354, on fotograaf, kes on cosplay üritustel käinud üle kümne aasta, kuid alles 2018. aastal sai ta fotograafiapisiku, mille tekitas Jaapanis veedetud aasta ja mis viis ta sellele teekonnale. Praeguseks on tema tööd kajastatud ajakirjas NEO Magazine, mis on Ühendkuningriigi suurim ja parim Aasia popkultuuri ajakiri, ning ta on korraldanud üritustel fotograafiapaneele. Tema ainulaadne seadistus, mis on kombineeritud vanadest “vintage-objektiividest” kaasaegse süsteemiga, võimaldab tal jäädvustada pilte, mis on temale omapärased.

Tema portfoolio on leitav siit: https://syedaali.myportfolio.com/

Instagram: https://www.instagram.com/d.blarg354/

Kirill Dogadajev

Kirill Dogadajev (LV) ehk DrAlian alustas pildistamisega 2003. aastal. Nüüdseks on tema töid avaldatud paljudes ajalehtedes, ajakirjades ja meedias. Tema jaoks oli kõige huvitavam kogemus saada avaldatud ajakirjas National Geographic. Tema teed ristusid cosplay kogukonnaga 2017. aastal ning sellest ajast alates on ta oma fotonurgaga osalenud 16 üritusel. Tema töö tulemuseks pole ainult foto. Ta tunneb, et tema ülesanne on anda kõigile võimalus fotograafia ja poseerimisega enesekindlust kasvatada. Ta ütleb, et on nii rõõmustav näha oma külaliste säravaid silmi ja naeratusi, kes veel mõni minut enne võtet mõtlesid, et ei tea, kuidas poseerida.

Vaata tema sotsiaalmeediat:

https://www.instagram.com/dralian/

https://www.instagram.com/dralian_photowall/

https://www.facebook.com/knowhow.lv/

Siiri Kumari

Siiri on tegelenud fotokunstiga juba üle 15 aasta. Ta keskendub oma töödes muinasjutulistele ja fantaasiarohketele süžeedele ning keskkondadele. Kõige enam hindab ta kunstis originaalsust, emotsiooni ja häid valguslahendusi.

Vaata tema sotsiaalmeediat ja portfooliot:

https://www.siirikumari.com/

https://www.facebook.com/siirikumariphoto 

https://www.instagram.com/siirikumari/