Mart Reiniku kooli Riia mnt 25 õppehoone pilt

AniMatsuri toimub käesoleval aastal Mart Reiniku Kooli Riia 25 õppehoones. Siit lehelt leiad kõik vajaliku info meie asukoha kohta. Ühtlasi jagame ka kaarti neile, kes Tartut eriti ehk ei tunne ning vajaks infot selle kohta, mis olulised asjad kus asuvad.

Mart Reiniku kooli Riia 25 õppehoone asub kesklinnast umbes 15-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Kooli kõrval asuva Pauluse kiriku ees on bussipeatus “Pauluse”, kus peatuvad kesklinnast tulevad bussid nr 1, 2, 8, 11 ja 12. Kirikust üle tee asub Aparaaditehas, kus asuvad mitmed toidukohad (Aparaat, Trikster Tihane, Kolm Tilli, Veg Machine jt). 7 minuti kaugusel on Lembitu Konsum, kus asub Coopi pood. Läheduses on hostelid Looming ja Hektor.

Palume pöörata tähelepanu sellele, et Mart Reiniku ametlik aadress on Vanemuise 48. AniMatsuri ise toimub aga Riia 25 õppehoones, kus on minevikus asunud nii Täiskasvanute Gümnaasium kui ka Puškini Gümnaasium.

Festival toimub koolimajas kolmel erineval korrusel. Majas puudub lift.

Täpsemalt saate lugeda siit.