AniMatsuri jaoks valmistudes tahtsime võtta hetke, et kõigile meelde tuletada tervise ja terve olemise tähtsusest.
Kui tunned end kehvalt või vaevavad haigussümptomid, palume seekord festival vahele jätta. Eriti kui oled haigeks jäänud, näiteks COVID-19, grippi või mõni muu nakkushaigusse, siis palun jää koju. Soovime hoida festivali võimalikult turvalise kohana kõikidele osalejatele. Kasutamata pileti eest on sellisel juhul võimalik raha tagasi saada, kui võtad meiega ühendust hiljemalt 3. detsembriks 2023. Teie tervis on meie prioriteet ja soovime, et kõik saaksid unustamatu, kuid mis kõige tähtsam, turvalise kogemuse.
Samuti on AniMatsuril tungivalt soovitatav maski kanda. Maski kandes järgige maski kandmise ajal kindlasti maski ohutusjuhiseid!
Loome üksteisele tähelepanu pöörates positiivse ja elava õhkkonna. Kui te ei tunne end kõige paremini, ärge muretsege – tulevikus on veel festivale tulemas, kus saate tantsida, tähistada ja luua mälestusi!
Täname mõistva suhtumise ja koostöö eest. Teeme selle festivali kõigile turvaliseks!