Cosplay žürii

Käesoleval aastal hindab AniMatsuri cosplay võistlust professionaalne rahvusvaheline cosplayeritest koosnev žürii. Teeme nendega tutvust!

Elvea

Elvea on Rootsist pärit cosplay veteran, kellel on üle kümne aasta kestnud cosplay kogemus. Kõige tõenäolisemalt leiate ta lavalt nii võistleja kui ka võistluste ja cosplay festivalide õhtujuhina. Märkimisväärseteks saavutusteks on aastaid Nordic Cosplay Championshipi tseremooniameistriks saamine, 2020. aasta Rootsi cosplay meistrivõistlustel teise koha saavutamine, Rootsi esindamine 2019. aasta World Cosplay Summitil, Rootsi ainsa cosplay-keskse podcasti juhtimine ja Rootsi cosplay kogukonna esindamine nii televisioonis, raadios kui ka muus meedias. Vanema cosplayerina on ta see, kes hoolitseb selle eest, et cosplayerid saaksid oma töö eest hüvitist ja et neid austataks oma loomingu eest.

Foto by: LoviJ

Instagram: https://www.instagram.com/elveacos/


Element Fox

“Olen cosplayga tegelenud rohkem kui kaheksa aastat. Enne graafiliseks disaineriks saamist töötasin 3D-kunstnikuna. Minu laialdased huvid on aidanud mul palju õppida erinevate materjalide ja tehnikate kohta. Olgu selleks õmblemine, 3D-printimine, mustrid, EVA või nahk, püüan alati oma oskusi kõigis valdkondades laiendada. Armastan oma teadmisi teistega jagada ja naudin eri riikides toimuvatel üritustel osalemist, panustades ülemaailmsesse cosplay-kogukonda.”

Sotsiaal meedia: https://www.instagram.com/element_fox/

https://www.facebook.com/ElementF0X/about


Caiva

“Minu nimi on Caiva ja alustasin oma cosplay-teekonda 2010. aastatel. Mul on alati olnud külgetõmme õrnade detailide, erinevate rekvisiitide ja huvitavate tekstuuridega kostüümide meisterdamiseks. Viimased seitse aastat olen olnud aktiivne Euroopas nii võistleja kui ka kohtunikuna.”

Foto: Marquad Photography

Instagram: https://www.instagram.com/caivacosplay/