Cosplay fotovõistlus

REGISTREERIMINE | PEAREEGLID | AUHINNAD | ŽÜRII

REGISTREERIMINE
  1. Täitke veebipõhine taotlusvorm SIIN, märkides kogu vajaliku teabe tegelase, cosplay modelli ja fotograafi kohta. Tähtaeg on 7. juuli 2024.
  2. Fotosid võib esitada nii fotograaf kui ka cosplay modell, kuid selleks peab olema mõlema asjaosalise NÕUSOLEK.
  3. Konkursil osalemiseks peab osaleja esitama fotod nii digitaalsel kujul kui ka füüsilise koopia, mida esitletakse ürituse ajal.
  4. Füüsilised fotod tuleb esitada ürituse esimesel päeval (20. juuli) kuni kella 13.00-ni infoletti või saata posti teel hiljemalt 15. juulil 2024 aadressile Vanemuise 48, 51003, Tartu. Kui foto ei ole saabunud 19. juuliks, palume foto üritusele kaasa võtta, vastasel juhul teid diskvalifitseeritakse. NB! Kirjad võivad posti teel kaduma minna, nii et veenduge, et teil oleks igaks juhuks lisaeksemplar kaasas, et tuua kaasa 20. juulil toimuvale üritusele, kui taoline õnnetus juhtub.
  5. Soovi korral saate oma fotod tagasi 2. päeva lõpus infolauast või kontakteerudes cosplay meeskonnaga, kuid me ei saada teile hiljem fotosid postiga tagasi.
  6. Auhinnad kuulutatakse välja ürituse teisel päeval (21. juulil) peaauhinnatseremoonial.
  7. Kuigi üks fotograaf saab esitada mitu fotot, saab ta konkursil osaleda vaid ühe korra, mis tähendab, et mitut auhinda ta võita ei saa (v.a publiku lemmikauhind).
PEAREEGLID
  1. Fotod ei tohi sisaldada seksuaalset materjali, ebasündsaid žeste, roppusi ega äärmist vägivalda.
  2. Fotod peavad olema trükitud hea kvaliteediga fotopaberile, mille suurus on vähemalt A4 (soovitav 2480 x 3508 pikslit) ja maksimaalselt A3 formaadis (4961 x 3508 px). Veebifotod tuleb esitada JPG-, JPEG- või PNG-vormingus.
  3. Photoshopi kasutamine on lubatud.
  4. Kõik fotod tuleb saata meile veebipõhise taotlusvormi kaudu ja meie komisjon peab need kinnitama. Pärast kinnitusmeili saamist tuleb fotod esitada füüsiliselt posti teel või anda meeskonnale ürituse esimesel hommikul hiljemalt kell 13.00 (laupäeval, 20. juulil).
  5. Fotode saatmine posti teel: saata hiljemalt 15. juulil 2024 aadressile Vanemuise 48, 51003, Tartu. Saaja nimeks tuleb märkida MTÜ Jaapani kultuuriklubi Asashio. Palun kirjuta foto taha fotograafi täisnimi ja modelli nimi. Fotod peavad saabuma 19. juuliks (parem saata varem kui hiljem). Kui foto ei ole saabunud 19. juuliks, palume foto üritusele kaasa võtta, vastasel juhul teid diskvalifitseeritakse.
  6. Üks fotograaf ei saa esitada rohkem kui 3 fotot; üks cosplay modell ei tohi olla rohkem kui 3 fotol. Kui kas modell või fotograaf ei ole andnud nõusolekut võistluses osalemises, siis foto diskvalifitseeritakse ja ei eksponeerita üritusel.
  7. Cosband/grupp on piiratud ühe pildistamisega, kus on maksimaalselt 3 grupipilti ühe grupi kohta, ning kui on olukord, kus ühel inimesel on nii grupi- kui ka soolopildid, saab üks modell ikkagi olla kokku ainult 3 fotol.
  8. Meile fotosid saates kinnitate, et kõik osapooled lubavad fotosid konkursile kaasata. Kui fotod on saadetud ilma kõigi osapoole nõusolekuta, siis fotosid võistlusele ei võeta.
  9. Konkursiga liitudes nõustute fotode kasutamisega AniMatsuri reklaami eesmärgil (viidetega fotograafile).
  10. Taotluse esitamisega nõustute järgima konkursi reegleid.

​Kinnitatud ja õigeaegselt meile toodud tööd on AniMatsuri 2024 galeriis väljas 20. ja 21. juulil 2024.

AUHINNAD

Kõiki töid hindab professionaalne žürii ning 3 parimat fotot autasustatakse auhindadega. Žüriiliikmetega tutvumiseks jälgi meie sotsiaalmeediat tähelepanelikult! Lisaks on meil ka publiku lemmiku auhind, mille valib publik.

Lisaküsimuste korral võtke meiega ühendust cosplay@animatsuri.eu.

ŽÜRII

Chris Kon

Chris Kon has been dedicated to capturing the artistry of the cosplay community through visually striking photography. Inspired by various forms of art, he enjoys experimenting with different themes and lighting techniques to create unique and engaging images. Constantly striving to improve and perfect his craft, Chris focuses on bringing fresh perspectives and creativity to each photoshoot.

Find him on social media:
https://www.instagram.com/chriskonphoto/
https://www.facebook.com/ChrisKonPhoto


Kristof Nachtergaele

Kristof Nachtergaele aka N8e picked up a camera in 2006 and stumbled into a convention the year after that, discovered cosplay and stuck around. Photography is still a hobby that evolved from just a camera with built-in flash to dragging a truckload of flashes with him for shoots. He still finds it amazing that this hobby lets him meet people from all over the world and people still come over to shoot with him at conventions.

Find him on instagram:
https://www.instagram.com/knachte/


Marcus Vall

What Marcus Vall aka Strawtownhero has said about themselves:

“The time and place are the difference between success and failure. Understanding the interplay of light is the key to whether something is or isn’t. For roughly ten years, I’ve walked alongside light, camera in hand, with both portraits and landscape photography.”

You can find them on social media:
https://www.instagram.com/strawtownhero/
https://www.instagram.com/cosplayarkivet/
https://www.facebook.com/Strawtownhero/