Uudised

Liitu AniMatsuri 2024 sündmusprogrammiga!

Kas sul on kirg anime või Jaapani traditsioonilise kultuuri vastu või mõni unikaalne anne, mida sooviksid jagada? Kutsume SIND osalema meie sündmuse programmis, korraldades paneeli, töötoa või mõne muu tegevuse, mis on seotud sinu huvidega! Siin on sinu võimalus:– Korralda töötuba: õpeta teistele uusi oskusi või käsitööd.– Vestluspaneel: jaga oma teadmisi ja arusaamu armastatud teemal.– Esine: esita või demonstreeri midagi unikaalset. Ära jäta kasutamata võimalust panustada meie elavasse kogukonda ja muuta viimane AniMatsuri veelgi erilisemaks! Huvitatud? Kandideeri kohe ja räägi meile oma ideest! Saada meile oma idee e-maili aadressil program@animatsuri.eu. Me ei jõua ära oodata, et näha, mida sa kaasa tood!

[...]

Fandomikohtumised

Kas sulle meeldib väga mõni spetsiifiline fandom ja soovid, et sul oleks võimalus kohtuda rohkemate selle fandomi huvilistega? Esimest korda AniMatsuri ajaloos on sul võimalus korraldada fandomikohtumisi! Nii lihtne see ongi – vali välja armastatud fandom (see ei pea olema Jaapanist pärit) ning anna oma ideest meile teada. Vastame sulle peagi ning koos saame su idee ellu viia. Kui tahad end kirja panna saada meil siia irina@animatsuri.eu Lisa meili fandomi nimi, vastutaja nimi, nende telefoni number ja e-post.

[...]

Aitäh

Isegi kui sa tead, et see on tulemas, ei tee see asja lihtsamaks. Õieti ei hoomagi, mida see tähendab, kui toimub muutus milleski, mis on aastate jooksul saanud nii suureks osaks meie elust. Tahaks korraga öelda nii palju, aga samas ka võimalikult lihtsalt. Aga eks proovime. Meil on äärmiselt kahju anda teada, et AniMatsuri 2024 jääb viimaseks AniMatsuriks. Rääkisime sellest meeskonnaga tegelikult juba eelmisel aastal, kuid meie kauaaegne imeline sponsor Tartu linn julgustas ja toetas meid igatpidi, et me siiski jätkaks. Otsustasime proovida midagi uut (festival talvel ja nüüd ka suvel), et saada tagasi see säde, mis aitaks edasi minna. 2019 tundsime end korralduslikult igatpidi tipus ja tulevik tundus helge – me olime motiveeritud, täis suuri ja uhkeid ideid. Siis

[...]

Ööbimine

Kas soovid AniMatsuri lähedal mugavalt ja soodsalt ööbida? Meil on sulle lahendus olemas! Siin on mõned võimalused AniMatsuri ürituse lähedal: Pikaaegne partner hostel Looming pakub -15% soodustust kõigile broneerijatele. Broneeri ööbimine enne 15. juulit Loomingu kodulehel www.loominghostel.ee sooduskoodiga ANIMATSURI24. Soodustus kehtib vahemikule 19.-22. juuli. Lisaks on võimalik -30% soodustus saada, kui mõtled ööbida Hektor Design Hostelis või Hugo.Stay korterites. Soodustuse saamiseks broneeri ööbimine vahemikus 19.-22. juuli Hektori kodulehel www.hektorstay.com/hostels/ sooduskoodiga ANIMATSURI24.

[...]

Piletid nüüd saadaval

Piletid nüüd saadaval! Valmistu suve vingeimaks elamuseks! AniMatsuri 2024 piletid on nüüd müügi! Osta oma pilet juba täna! Ära jäta võimalust kasutamata ja taga endale pääse meie festivalile! Oluline info:Ürituse kuupäev: 20.-21. juuli 2024Asukoht: Mart Reiniku Kool aadressil Riia 25, Tartu (roheline õppehoone) Osta oma piletid juba täna ja külasta AniMatsuri suvefestivali, mis on täis lõbu, meelelahutust ja unustamatuid hetki! Klõpsa SIIA, et osta pilet juba täna. Kohtume seal!

[...]

Tule vabatahtlikuks

KUUPÄEVA PIKENDUS: AniMatsuri 2024 vabatahtlikuks registreerumine on nüüd avatud kuni 31 mai! Liitu meie tiimiga ja aita AniMatsuri 2024 suurepäraseks sündmuseks muuta! Registreeru juba täna, et olla osa tegevusest ja luua unustamatuid mälestusi. Ära jää sellest võimalusest ilma! Registreerimiseks klõpsa SIIA. Ootame sind põnevusega meiega liituma!

[...]

Cosplay fotovõistlus

Cosplay fotovõistluse registreerimine on nüüd avatud! Liitu meie cosplay fotovõistlusega! Näita oma parimaid cosplay kostüüme ja saa võimalus võita ägedaid auhindu! Registreeru osalemiseks kärmelt! Rohkem lisateavet SIIT. Ära jäta seda võimalust kasutamata!

[...]

Cosplay võistlus

Aeg on välja tuua oma parimad kostüümid, sest AniMatsuri cosplay võistlus toimub taas! Nüüd saate registreeruda 2024. aasta cosplay võistlusele. Enne registreerimist veenduge kindlasti, et olete lugenud kõiki reegleid, ning siis on aeg alustada uue kostüümi valmistamist või tuua lavale hoopis midagi, mida juba omate! Tutvu kõigi reeglite, auhindade ja registreerimisega SIIT.

[...]

AniMatsuri teema

On aeg välja kuulutada selle suve AniMatsuri festivali teema! Tooge oma yukatad, jinbid ja lehvikud, sest sel aastal tähistame kõik koos suvefestivali. Selle aasta teemaks on “suvi Jaapanis”! Loodame, et see innustab teid riietuma oma parimatesse suveriietesse ja kostüümidesse ning annab festivalile imelise suvise meeleolu! Alustagem seda suve koos AniMatsuri 2024-ga! Kunstnik: Katerina Solomko

[...]