Uudised

Kunstnike allee

Kutsume kõiki kunstnikke ja müüjaid! Kunstnike allee registreerimine on ametlikult avatud! Näidake oma talenti ja loomingut või müüge oma kaupu meie festivalil, broneerides endale koht kunstnike alleel! Enne registreerimist veenduge, et olete hoolikalt läbi lugenud kõik kriteeriumid ja reeglid, tagamaks, et teie osalemine vastab kõigile nõuetele. Liituge meiega lõbusa suvefestivaliga! Lisateabe saamiseks kriteeriumide ja reeglite kohta ning oma koha kindlustamiseks leitate infot SIIT. Kohtumiseni seal!

[...]

AMV võistlus

Tähelepanu, kõik andekad loomeinimesed ja kirglikud animefännid! Teie suure soovi tõttu oleme otsustanud tuua tagasi AMV (anime muusikavideo) võistluse! See tähendab, et taas on sul võimalus näidata oma monteerimisoskusi, loo jutustamise annet ning luua ainulaadne AMV enda lemmikanimest, anime-stiilis mängust või animatsioonist. Ning seejärel ei olegi vaja teha muud, kui esitada oma töö meie AMV võistlusele! Rohkem infot võistluse ja reeglite kohta leiad SIIT.

[...]

Joonistusvõistlus

Aki, Sousuke ja Wilhelm on AniMatsuri eel sama ootusärevad nagu sina! Sündmuse lähenemist oodates saad sa meie maskotte joonistades jagada oma nägemust nendest suvefestivalil. Kuidas nad suvel oma aega veedavad, kes lõbutseb kõige rohkem ning kellel on hea meel jälle õues päikese käes olla? Lase fantaasial lennata ning esita oma joonistus AniMatsuri 2024 joonistusvõistlusele! Rohkem infot joonistusvõistluse kohta leiad SIIT.

[...]